Ne jemi vazhdimisht në kërkim të talentëve dhe personave të motivuar, të cilët do të mund të punojnë dhe do të jenë aktiv në një mjedis kreativ dhe dinamik; Njerëzit të cilët janë të motivuar, dhe që e vlerësojnë punën e rëndë dhe e respektojnë punën në ekip; Njerëz të cilët dukshëm do të kontribuojnë për suksesin tonë në të ardhmen.

Pse të punoni këtu?

 • Do të mësoni - ne mbështesim përsosmëri të vazhdueshme;
 • Ne jemi agil - ne jemi pionier në Agile metodologjitë;
 • Do të jeni krenar në punën e juaj - përsosmëria teknike është synimi ynë;
 • Do të vlerësohet kontributi juaj;
 • Ambienti dhe atmosfera jonë e punës është shumë moderne;
 • Jemi të vendosur në qendër të qytetit.

Vlerat kryesore të ONLINE

 • Hartoni realitetin tuaj personal;
 • Baraspeshoni vlerat ndërmjet punës dhe jetës;
 • Respekt dhe besim për njëri- tjetrin;
 • Përkrahje - Biznesit, Bashkësisë, Personale;
 • Të jetohet shpejtë - të bashkëpunohet, të pranohet ndryshimi, të dërgohet vlera.

Të interesuar për të na u bashkuar?

Ju lutemi dërgoni një CV në info@online-rks.com

Kandidatët të cilët i plotësojnë kërkesat tona do të kontaktohen nga departamenti i burimeve njerëzore.