ONLINE - Kompani për solucione të TIK

PAJISJE HARDUERIKE

Pajisje dhe komponente të sofistikuara harduerike
Që konsumojnë shumë pak energji elektrike
Të lehta për përdorim dhe mirëmbajtje
Të disponueshme në pako me instalim dhe përkrahje

Court Case Management

SOLUCIONE SOFTUERIKE

Solucione softuerike për biznesin tuaj
Të përshtatura sipas nevojave tuaja
Ndërfaqe të thjeshta dhe intiutive
Të disponueshme në pako me instalim dhe trajnim

E-Insure

MIRËMBAJTJE & PËRKRAHJE

Mirëmbajtje dhe servisim të TIK
Solucione të përkrahjes së TIK
Instalim dhe konfigurim të TIK
Përkrahje e menaxhuar për TIK

ERP

- KUSH JEMI NE?

ONLINE është kompani e TIK me përvojë mëse 12 vjeçare në ofrimin e solucioneve harduerike dhe softuerike që:

  • Përdoren lehtë
  • Ndihmojnë në zvogëlimin e shpenzimeve dhe rritjen e fitimit
  • Sigurojnë vizion të qartë për atë se ku dëshironi të jeni në të ardhmen
  • lexo më tepër...

- ÇFARË BËJMË NE?

Ne jemi të specializuar në ofrimin e solucione të TIK që na veçojnë si firmë e shërbimeve të TIK për:

- PSE ONLINE?

Me një përvojë mëse 12 vjeçare në industrinë e TIK ne kemi dëshmuar që:

  • Ofrojmë produkte të kualitetit të lartë
  • Ne kemi më pëvojë mësse 12 vjeçare në industrinë e TIK
  • Ne qëndrojmë pas zgjidhjeve që i ofrojmë
  • Klientët tanë mbeten partnerë afatgjatë